Lid worden

Wil je ook circusartiest worden bij jeugdcircus Bombari? Dat kan vanaf je achtste. Als aspirant-artiest train je een keer per week en leer je de basisvaardigheden van het jeugdcircus. Als je 10 jaar wordt, stroom je door naar de artiestengroep. Je traint dan twee keer in de week en doet dan ook mee aan de optredens van Bombari.

Als artiest van jeugdcircus Bombari ga je voor het grote applaus. Ieder najaar wordt er met veel inzet en teamwork een nieuw programma in elkaar gezet dat in het voorjaar in première gaat. Met die voorstelling treed je een aantal maal per jaar op in buurthuizen of zorginstellingen, maar ook op dorpsfeesten en in de open lucht zoals bijvoorbeeld het Koopmansplein in Assen.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen! De thuisbasis van Jeugdcircus Bombari is Podium Zuidhaege in Assen. De aspiranten trainen elke woensdag van 16:00 tot 17:00 uur. De artiesten trainen elke dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:30. En natuurlijk houdt elke artiest zijn agenda voor alle optredens vrij!

De contributie bedraagt:
€5,00 per maand voor aspiranten
€10,00 per maand voor artiesten

Lijkt het je leuk om ook lid te worden van de Bombari familie of wil je gewoon meer informatie? Stuur dan een mail naar:   info@bombari.nl en wij nemen contact met je op.